Viroclinics Biosciences is een leider in de uiterst dynamische en sterk groeiende markt van diagnostische service voor klinische en preklinische studies van farmaceutische bedrijven en vaccin producenten. Wij verzorgen als service organisatie voor onze opdrachtgevers de serologische, virologische en moleculaire analyse van verschillende soorten samples. Onze klanten komen van overal op de wereld en onze analyses hebben betrekking op veel verschillende soorten virussen.

Professionaliteit en hoge maatstaven als het gaat om kwaliteit kenmerken onze organisatie. Ons bedrijf is dynamisch en divers en daarom uiterst boeiend voor professionals die op zoek zijn naar een omgeving die hoge eisen stelt aan initiatief, prestatiemotivatie, resultaatgerichtheid, flexibiliteit en vermogen tot leren en samenwerken. Een professional die vraagt om enthousiasme en daarnaast het plezier in werken net zo belangrijk vindt. Wij werken met de beste en gemotiveerde professionals uit onze branche, zowel nationaal als internationaal. Ben jij zo’n professional, en wil je in ons team meewerken aan het bereiken van onze ambitieuze doelstellingen? Dan ben je meer dan welkom. Wij zijn op zoek naar een:

Systeembeheerder (0.6 FTE)

 

voor onze ICT afdeling, voor drie dagen per week. Ben jij communicatief vaardig, ondernemend, assertief en toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan nu op deze vacature!

Functieomschrijving

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het systeembeheer en de helpdesk van onze organisatie. Het is jouw doel om de continuïteit op de servers en de daarop draaiende software te waarborgen. Je bent continu bezig met proactief beheer en je draagt zorg voor verbeteringsmogelijkheden. Je werkt samen met de rest van de organisatie aan ontwikkelingen op ICT gebied en onderhoud contact met de externe ICT service provider.

Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde MBO niveau 4 ICT studie (2-3 jaar werkervaring op de helpdesk en systeembeheer is een pre)
  • Kennis van Windows systemen (Win7, Win8, Server 2008/2012)
  • Kennis van VMWare en Office 2013
  • Servicegericht, communicatief vaardig, proactief, ondernemend en assertief
  • Je kunt bijzaak van noodzaak onderscheiden
  • Microsoft certificeringen en bereidheid tot halen van certificeringen
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Zelfstandig, professioneel, communicatief vaardig en proactief
  • Kennis van IGEL Thinclients is een pre

 

Salaris niveau

Het salaris hangt af van opleiding en ervaring en ligt waarschijnlijk tussen de 2.000 en 3.000 euro per maand bij een full-time dienstverband. Daarnaast bieden wij een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je wordt aangenomen krijg je bij ons een contract voor één jaar dat bij goed functioneren kan worden omgezet in een vast contract.

Solliciteren

Stuur een motivatie brief en CV via e-mail naar Carla Coors, Office Manager Voor vragen en details betreffende deze vacature kan je contact opnemen met Carla Coors via telefoonnummer: 06-22121566 / 0886684700.

↓