Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Ben jij nauwkeurig in jouw administratie? Werk je graag in een internationale omgeving en ben je servicegericht? Wellicht kan jij ons team versterken! Wij op zoek naar een:

Administratief Assistent (Locatie Rijswijk)

Taken

In deze functie ondersteun je de director en de managers van de afdeling Clinical Projects. Je voert de dagelijkse werkzaamheden uit die bestaan uit de partnerships met bestaande en nieuwe (Global) Network Laboratories. We zijn op zoek naar iemand die zelfstandig kan werken en plezier haalt uit het administratief ontzorgen van collega’s.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

  • Je bent verantwoordelijk voor de documentatie van contracten;
  • Je bereidt verzendingen administratief voor;
  • Je beheerdt de vooraaden van de Network Laboratories;
  • Je regelt zakenreizen voor de director en managers;
  • Je verifieerd de data die binnenkomt;
  • Je bent het aanspreekpunt voor vragen vanuit de Network Laboratories.

Persoonlijke competenties

Je bent service- en klantgericht. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden. Het is belangrijk dat je een proactieve houding hebt en strak kunt plannen.

Ervaring en opleiding

Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

  • Afgeronde MBO opleiding;
  • Bij voorkeur ervaring in een administratieve functie;
  • Uitstekende kennis van MS Office producten (Word, Excel);
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Administratief Assistent is een fulltime functie voor 40 uur in de week. Je krijgt een salaris dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Viroclinics-DDL zet zich in voor de ontwikkeling van de medewerker. Dat betekent dat werknemers naast algemene cursussen en trainingen die voor alle werknemers toegankelijk zijn, in overleg met hun leidinggevende in staat worden gesteld intern en extern cursussen en opleidingen te volgen.

Bedrijfsprofiel

Werken bij Viroclinics- DDL betekent werken voor een modern laboratorium waar samples van diverse virussen worden geanalyseerd. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van serologische, virologische en moleculaire analyses en werken met veel verschillende virussen, waaronder: SARS-CoV-2, Rabies, Human papillomavirus (HPV), Hepatitis viruses (HBV and HCV), Respiratory infections (RSV, Rhinovirus, Influenza virus), Herpesviruses (CMV, EBV, VZV, HSV), Poliovirus.  Onze opdrachtgevers zijn farmaceutische bedrijven of vaccinproducenten vanuit de hele wereld. Viroclinics-DDL staat bekend om het leveren van kwaliteit door onze uitgebreide virologische kennis.

Samen met meer dan 300 collega’s werken we aan wereldwijde ontwikkelprogramma’s voor vaccins en antivirale. Onze medewerkers zijn jong, divers en zeer gemotiveerd. Naast hard werken, houden we ook van gezelligheid, hebben we respect en oog voor elkaar en trekken we graag met elkaar op tijdens personeelsevents of soms naast het werk. Onze faciliteiten zijn gevestigd in Rotterdam, Rijswijk en Schaijk.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, mocht je interesse hebben om ons team van professionals te versterken? Neem dan gerust contact met ons op!

Solliciteren

Wil jij graag deel uitmaken van onze afdeling Clinical Projects als Administratief Assistent? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Tim van der Heiden, Corporate Recruiter, via recruitment@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen via +31658722596.

OUR LATEST NEWS

↓