Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Heb jij een passie voor Python en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij kwaliteitsgericht en heb jij snel inzichtelijk welke oplossingen je het beste kunt toepassen? Dan ben jij zeker van toegevoegde waarde voor ons! We zijn namelijk op zoek naar een:

Bio-informaticus (Locatie Rijswijk)

Taken

In deze functie werk je samen met 8 collega’s om zinvolle informatie uit grote bulken sequencing data te extraheren. Dit gebeurd doormiddel van eigen ontwikkelde software. Eigen ontwikkelde software wordt ook gebruikt voor de invoer, transformatie, analyse en rapportage van data die binnen Viroclinics-DDL wordt gegenereerd. Ook hier lever jij je bijdrage in het onderhoud van de software. De standplaats van de functie is in Rijswijk. Je werkt minimaal 50% van jouw dienstverband op kantoor.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

  • Het optimaliseren van de data-analyses;
  • Het aanpassen van de software naar de eisen van de business;
  • Het in kaart brengen van nieuwe methoden en technieken.

Persoonlijke competenties

We zoeken een collega die leergierig is en oplossingsgericht & kwaliteitsgericht werkt. Daarnaast vind je het leuk om procedures te optimaliseren. Je bent iemand die zich goed kan concentreren, je programmeerd met focus. Verder kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken en neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen werk.

Ervaring en opleiding

Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

  • Een afgeronde opleiding in de richting van Bio-informatica (pré);
  • Aantoonbare werkervaring met Python;
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Bio-informaticus is een parttime of fulltime functie voor 32 tot 40 uur in de week. Je krijgt een salaris dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Viroclinics-DDL zet zich in voor de ontwikkeling van de medewerker. Dat betekent dat werknemers naast algemene cursussen en trainingen die voor alle werknemers toegankelijk zijn, in overleg met hun leidinggevende in staat worden gesteld intern en extern cursussen en opleidingen te volgen.

Bedrijfsprofiel

Werken bij Viroclinics-DDL betekent werken voor een modern laboratorium waar samples van diverse virussen worden geanalyseerd. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van serologische, virologische en moleculaire analyses en werken met veel verschillende virussen, waaronder: SARS-CoV-2, Rabies, Human papillomavirus (HPV), Hepatitis viruses (HBV and HCV), Respiratory infections (RSV, Rhinovirus, Influenza virus), Herpesviruses (CMV, EBV, VZV, HSV), Poliovirus.  Onze opdrachtgevers zijn farmaceutische bedrijven of vaccinproducenten vanuit de hele wereld. Viroclinics-DDL staat bekend om het leveren van kwaliteit door onze uitgebreide virologische kennis.

Samen met meer dan 350 collega’s werken we aan wereldwijde ontwikkelprogramma’s voor vaccins en antivirale. Onze medewerkers zijn jong, divers en zeer gemotiveerd. Naast hard werken, houden we ook van gezelligheid, hebben we respect en oog voor elkaar en trekken we graag met elkaar op tijdens personeelsevents of soms naast het werk. Onze faciliteiten zijn gevestigd in Rotterdam, Rijwijk en Schaijk.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, mocht je interesse hebben om ons team van professionals te versterken? Neem dan gerust contact met ons op!

Solliciteren

Wil jij graag deel uitmaken van onze IT afdeling als Bio-informaticus? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Tim van der Heiden, Corporate Recruiter, via recruitment@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met +316 – 5872 2596.

OUR LATEST NEWS

↓