Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Krijg je energie van het voeren van sollicitatiegesprekken? Ben je goed in het opstellen van vacatureteksten en houd je van werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan zijn we op zoek naar jou! We hebben namelijk een vacature open staan voor:

Corporate Recruiter

Taken

Voor de uitbreiding van onze HRM afdeling zijn we op zoek naar een extra Corporate Recruiter die zich vooral zal richten op het recruitment van Viroclinics-DDL. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van gehele sollicitatie procedures en het aannemen van nieuwe medewerkers. Je werkt nauw samen met de Corporate Recruiter en HR Adviseur. J e zult werken vanuit de Rotterdam Science Tower, waar ons hoofdkantoor is gevestigd.

De volgende werkzaamheden vallen onder jouw verantwoordelijkheden:

 • Opstellen van vacatureteksten in overleg met de leidinggevenden;
 • Actief benaderen van mogelijke kandidaten;
 • Verzamelen, screenen en beoordelen van binnenkomende sollicitaties;
 • Verantwoordelijk voor alle communicatie met sollicitanten;
 • Voeren van sollicitatiegesprekken;
 • Nabellen van referenten;
 • Verbeteringen aanbrengen in onze huidige recruitmentprocedure.

Persoonlijke competenties

We zoeken een collega die goed is in communicatie en mensen kan verbinden. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt luisteren en benaderbaar bent. Je werkt nauwkeurig en kan goed zelfstandig aan de slag gaan. Je bent proactief en kunt goed omgaan met een dynamische werkomgeving.

Ervaring en opleiding

Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

 • Enkele jaren werkervaring op recruitment gebied;
 • Uitstekende kennis van MS Office producten (Word, Excel);
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een voorkeur voor ervaring met werken in de life sciences.

Arbeidsvoorwaarden

De functie Recruiter is een parttime functie voor 24-32 uur in de week. Je krijgt een salaris dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een contract aan voor 7 maanden met optie tot verlenging. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Viroclinics Biosciences B.V. hecht verder aan de employability van haar werknemers. Dat betekent dat werknemers naast algemene cursussen en trainingen die voor alle werknemers toegankelijk zijn, in overleg met hun leidinggevende in staat worden gesteld intern en extern cursussen en opleidingen te volgen.

Bedrijfsprofiel

Werken bij Viroclinics Biosciences betekent werken voor een modern laboratorium waar samples van diverse virussen worden geanalyseerd. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van serologische, virologische en moleculaire analyses en werken met veel verschillende virussen, waaronder COVID-19, Rabiës, Influenza en Polio. Onze opdrachtgevers zijn farmaceutische bedrijven of vaccinproducenten vanuit de hele wereld. Viroclinics staat bekend om het leveren van kwaliteit door onze uitgebreide virologische kennis. Viroclinics knows your target!

 Samen met meer dan 250 collega’s werken we aan wereldwijde ontwikkelprogramma’s voor vaccins en antivirale. Onze medewerkers zijn jong, divers en zeer gemotiveerd. Naast hard werken, houden we ook van gezelligheid, hebben we respect en oog voor elkaar en trekken we graag met elkaar op tijdens personeelsevents of soms naast het werk

 Kortom, wil jij deel uitmaken van een hecht, fris en dynamisch team en heb jij een passie voor virologie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteren

Wil jij graag deel uitmaken van ons bedrijf als Corporate Recruiter? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Madri Singh, Corporate Recruiter, via recruitment@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen via +316 57389380.

OUR LATEST NEWS

Thousands of women donate breast milk for Corona research

Since Tuesday evening, some 5,000 women have responded to Emma Children Hospital’s call to donate breast milk. “Our researchers are very enthusiastic about the overwhelming response,” according to a spokesperson of the Emma Children’s hospital, (A unit of Amsterdam UMC University Hospital).

↓