Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Ben jij een ervaren schoonmaker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wellicht ga jij ons team versterken! Wij zijn namelijk op zoek naar een:

Facility Assistant (Locatie Schaijk)

Taken

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van onze faciliteit in Schaijk. De wekelijkse en periodieke werkzaamheden die horen bij het schoonmaken zullen een groot onderdeel van jouw functie zijn.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

  • Het spoelen van bakken met behulp van een spoelmachine;
  • Schoonmaken van stellingen;
  • Schoonmaken van isolatoren;
  • Schoonmaken van kleedkamers;
  • Het in- en uit ruimen van wasgoed/bedrijfskleding;
  • Afval verwerken;
  • Disposables aanvullen;
  • Het schoon houden van laboratoria.

Persoonlijke competenties

We zoeken een collega die nauwkeurig kan werken en het belangrijk vindt om goede kwaliteit te leveren. Daarnaast is het van belang dat je goed kan communiceren met je (directe) collega’s. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en neemt de verantwoording voor jouw eigen werk.

Ervaring en opleiding

Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

  • Aantoonbare ervaring in schoonmaken;
  • Voldoende beheersing van Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Facility Assistant is een parttime functie voor 24 tot 32 uur in de week. De werkdagen- en tijden worden in overleg afgestemd. Je krijgt een salaris dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Viroclinics-DDL zet zich in voor de ontwikkeling van de medewerker. Dat betekent dat werknemers naast algemene cursussen en trainingen die voor alle werknemers toegankelijk zijn, in overleg met hun leidinggevende in staat worden gesteld intern en extern cursussen en opleidingen te volgen.

Bedrijfsprofiel

Werken bij Viroclinics-DDL betekent werken voor een modern laboratorium waar samples van diverse virussen worden geanalyseerd. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van analyses en werken met veel verschillende virussen, waaronder: SARS-CoV-2, Rabies, Human papillomavirus (HPV), Hepatitis viruses (HBV and HCV), Respiratory infections (RSV, Rhinovirus, Influenza virus), Herpesviruses (CMV, EBV, VZV, HSV), Poliovirus. Onze opdrachtgevers zijn farmaceutische bedrijven of vaccinproducenten vanuit de hele wereld. Viroclinics-DDL staat bekend om het leveren van kwaliteit door onze uitgebreide virologische kennis.

Samen met meer dan 300 collega’s werken we aan wereldwijde ontwikkelprogramma’s voor vaccins en antivirale middelen. Onze medewerkers zijn jong, divers en zeer gemotiveerd. Naast hard werken, houden we ook van gezelligheid, hebben we respect en oog voor elkaar en trekken we graag met elkaar op tijdens personeelsevents of soms naast het werk. Onze faciliteiten zijn gevestigd in Rotterdam, Rijswijk en Schaijk.

Solliciteren

Wil jij graag deel uitmaken van onze afdeling Facility als Facility Assistant? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Tim van der Heiden, Corporate Recruiter, via recruitment@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met +31 658722596.

OUR LATEST NEWS

↓