Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Ben jij op zoek naar een veelzijdige HR adviesfunctie binnen een sterk groeiende organisatie in de virologie? Wellicht kan jij ons team versterken! We zoeken namelijk een

HR Advisor (Locatie Schaijk)

 

 

Taken

In deze functie ben je betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden die horen bij de HRM afdeling. Samen met 2 andere HR Adviseurs vorm je het team HR advies. Verder bestaat de afdeling uit 2 Corporate Recruiters, 2 HR Assistants, een HR and Communications Officer en een HR Manager. Gezamenlijk dragen jullie zorg voor het welzijn van de medewerkers van Viroclinics. Als HR Advisor ben je het eerste aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen binnen de organisatie, geef je gevraagd en ongevraagd advies over HR vraagstukken en draag je zorg voor een goede verzuimbegeleiding. Je zult voor 2 dagen in de week verantwoordelijk zijn voor locatie Schaijk en de overige dagen voor locatie Rotterdam.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

 • Eerste aanspreekpunt op HR advies-gebied voor medewerkers;
 • Adviseren van medewerkers en leidinggevenden op het gebied van motivatie, prestatie en training;
 • Begeleiden van verzuimtrajecten;
 • Toezien op de juiste toepassing van wet- en regelgeving (bijvoorbeeld sociale wetgeving, bedrijfsprocedures, arbeidsovereenkomsten en Wet Verbetering Poortwachter);
 • Controleren van personeels- en salarismutaties;
 • Ondersteunen bij opstellen van functie- en competentieprofielen (Job Descriptions);
 • Uitvoeren van het HR-beleid;
 • Ondersteunen bij HR projecten, zoals het ontwikkelen en implementeren van programma’s gericht op persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid;
 • Ondersteunen bij recruitment en administratieve HR taken.

 

 

Persoonlijke competenties

We zoeken een collega die om kan gaan met een grote diversiteit aan taken en daarin goed het overzicht en verdeling van prioriteiten weet te houden. Je beschikt over goede gespreks-en luistervaardigheden en vindt het leuk om contact te hebben met veel verschillende mensen. Je staat stevig in je schoenen en durft je mening te geven. Geen dag is hetzelfde binnen Viroclinics, het is daarom belangrijk dat je flexibel kunt werken. Daarnaast ben je proactief en weet je zelfstandig projecten op te pakken.

 

 

Ervaring en opleiding

Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

 • Afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau op het gebied van personeel en arbeid (HRM);
 • Enkele jaren werkervaring in een HR adviesfunctie;
 • Brede kennis van HR en wet- en regelgeving;
 • Uitstekende kennis van MS Office producten (Word, Excel);
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

 

Arbeidsvoorwaarden

HR Advisor is een functie voor 32 tot 40 uur in de week. Je krijgt een salaris dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan met optie tot verlenging bij bewezen geschiktheid en wanneer onze bedrijfssituatie dit toelaat. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Viroclinics-DDL zet zich in voor de ontwikkeling van de medewerker. Dat betekent dat werknemers naast algemene cursussen en trainingen die voor alle werknemers toegankelijk zijn, in overleg met hun leidinggevende in staat worden gesteld intern en extern cursussen en opleidingen te volgen.

 

 

Bedrijfsprofiel

Werken bij Viroclinics-DDL betekent werken voor een modern laboratorium waar samples van diverse virussen worden geanalyseerd. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van serologische, virologische en moleculaire analyses en werken met veel verschillende virussen, waaronder: SARS-CoV-2, Rabies, Human papillomavirus (HPV), Hepatitis viruses (HBV and HCV), Respiratory infections (RSV, Rhinovirus, Influenza virus), Herpesviruses (CMV, EBV, VZV, HSV), Poliovirus. Onze opdrachtgevers zijn farmaceutische bedrijven of vaccinproducenten vanuit de hele wereld. Viroclinics-DDL staat bekend om het leveren van kwaliteit door onze uitgebreide virologische kennis.

Samen met meer dan 300 collega’s werken we aan wereldwijde ontwikkelprogramma’s voor vaccins en antivirale. Onze medewerkers zijn jong, divers en zeer gemotiveerd. Naast hard werken, houden we ook van gezelligheid, hebben we respect en oog voor elkaar en trekken we graag met elkaar op tijdens personeelsevents of soms naast het werk. Onze faciliteiten zijn gevestigd in Rotterdam, Rijswijk en Schaijk.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, mocht je interesse hebben om ons team van professionals te versterken? Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

 

Solliciteren

Wil jij graag deel uitmaken van onze HR afdeling als HR Advisor? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Madri Singh, Corporate Recruiter, via recruitment@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Madri via +31 657389380.

OUR LATEST NEWS

↓