Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Laboratorium Support Medewerker (Locatie Rijswijk)

Taken

In deze functie lever je belangrijke bijdrage aan onze bedrijfsprocessen. Je voert taken uit op het gebied van ontvangst en registratie van klinische studie samples. Daarnaast beheer je ook de voorraad aan laboratoriumbenodigdheden en chemicaliën.

De volgende werkzaamheden vallen onder jouw verantwoordelijkheden:

  • Je bent verantwoordelijk voor ontvangst en registratie van klinische studie samples;
  • Je zorgt dat de voorraad van laboratorium benodigdheden op orde blijft, zowel in het magazijn als op de laboratoria;
  • Je bent medeverantwoordelijk voor (langdurige) opslag van samples van klinische studies Je bent medeverantwoordelijk voor het beheer en temperatuurmonitoring van kritische opslaglocaties;
  • Je werkt volgens de geldende kwaliteits richtlijnen bij DDL;
  • Je Initieert proactief verbeterpunten in logistieke laboratoriumprocessen.

Persoonlijke competenties

We zoeken een collega die kwaliteitsgericht werkt en oog heeft voor detail in een diagnostische functie. Daarnaast is het belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt aangezien er veel in teamverband wordt gewerkt. Onze klanten zijn koning, servicegericht kunnen werken en met de klant meedenken is dan ook een must. Daarnaast zijn flexibiliteit en het kunnen overzien van meerdere taken tegelijk van belang.

Ervaring en opleiding

  • Een afgeronde MLO-opleiding met relevante werkervaring (werkervaring opgebouwd tijdens een stageperiode is ook toegestaan);
  • Je hebt affiniteit met logistieke processen binnen een laboratorium omgeving;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met werken onder een kwaliteitssysteem in een laboratorium-of productie omgeving, zoals ISO, GMP of GLP (Dit is geen harde eis);
  • Je hebt ervaring met het werken met MS-Office en bij voorkeur LIMS.

 

Arbeidsvoorwaarden

Laboratorium Support Medewerker is een fulltime functie voor 40 uur in de week. Je krijgt een salaris dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Viroclinics-DDL zet zich in voor de ontwikkeling van de medewerker. Dat betekent dat werknemers naast algemene cursussen en trainingen die voor alle werknemers toegankelijk zijn, in overleg met hun leidinggevende in staat worden gesteld intern en extern cursussen en opleidingen te volgen.

Bedrijfsprofiel

Werken bij Viroclinics- DDL betekent werken voor een modern laboratorium waar samples van diverse virussen worden geanalyseerd. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van serologische, virologische en moleculaire analyses en werken met veel verschillende virussen, waaronder: SARS-CoV-2, Rabies, Human papillomavirus (HPV), Hepatitis viruses (HBV and HCV), Respiratory infections (RSV, Rhinovirus, Influenza virus), Herpesviruses (CMV, EBV, VZV, HSV), Poliovirus. Onze opdrachtgevers zijn farmaceutische bedrijven of vaccinproducenten vanuit de hele wereld. Viroclinics-DDL staat bekend om het leveren van kwaliteit door onze uitgebreide virologische kennis.

Samen met meer dan 300 collega’s werken we aan wereldwijde ontwikkelprogramma’s voor vaccins en antivirale. Onze medewerkers zijn jong, divers en zeer gemotiveerd. Naast hard werken, houden we ook van gezelligheid, hebben we respect en oog voor elkaar en trekken we graag met elkaar op tijdens personeelsevents of soms naast het werk. Onze faciliteiten zijn gevestigd in Rotterdam, Rijswijk en Schaijk.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, mocht je interesse hebben om ons team van professionals te versterken? Neem dan gerust contact met ons op!

Solliciteren

Wil jij graag deel uitmaken van onze organisatie als Laboratorium Support Medewerker? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Madri Singh, Corporate Recruiter, via recruitment@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen via +31 657389380

OUR LATEST NEWS

↓