Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Heb jij een passie voor plannen, coördineren en aansturen van internationale distributie? Werk jij graag in een uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving die continu in beweging is? Solliciteer dan op onze vacature!

Logistics Coördinator (Locatie Rotterdam)

Taken

In deze functie ben je betrokken bij de coördinatie van import en export werkzaamheden van onze kits en serum samples. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die goed kan schakelen op internationaal niveau, en ons visitekaartje kan vertegenwoordigen op de afdeling Gene Therapies. Door jouw hoge betrokkenheid en verantwoordelijkheid is het belangrijk dat je het overzicht kan goed bewaren en snel kan schakelen tussen reguliere- en ad hoc werkzaamheden.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

 • Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van internationale zendingen naar onze laboratorium in Rotterdam;
 • Je schakelt dagelijks met interne en externe partijen;
 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele kit management proces;
 • Je houdt de houdbaarheidstermijnen van kits nauwlettend in de gaten;
 • Je signaleert en rapporteert knelpunten, en lost deze zo efficiënt mogelijk op;
 • Je voorziet artsen op dagelijkse basis van testresultaten per email;
 • Je bent een onderdeel van onze 24/7 beschikbaarheidsdiensten.

Persoonlijke competenties

Je bent flexibel inzetbaar en hebt uitstekende communicatie vaardigheden.
Je kan zowel in teamverband als zelfstandig goed functioneren en voor jou ligt de focus op kwaliteit, het is belangrijk dat je secuur en gestructureerd te werk gaat.

Ervaring en opleiding

Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

 • Afgeronde MBO-4/HBO opleiding, werk en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in soortgelijke functie, bij voorkeur pharma & cold chain;
 • Uitstekende kennis van MS Excel is een must;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met kwaliteitsbewaking is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Logistics Coördinator is een fulltime functie voor 40 uur in de week. Je krijgt een salaris dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Viroclinics-DDL zet zich in voor de ontwikkeling van de medewerker. Dat betekent dat werknemers naast algemene cursussen en trainingen die voor alle werknemers toegankelijk zijn, in overleg met hun leidinggevende in staat worden gesteld intern en extern cursussen en opleidingen te volgen.

Bedrijfsprofiel

Werken bij Viroclinics- DDL betekent werken voor een modern laboratorium waar samples van diverse virussen worden geanalyseerd. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van serologische, virologische en moleculaire analyses en werken met veel verschillende virussen, waaronder: SARS-CoV-2, Rabies, Human papillomavirus (HPV), Hepatitis viruses (HBV and HCV), Respiratory infections (RSV, Rhinovirus, Influenza virus), Herpesviruses (CMV, EBV, VZV, HSV), Poliovirus. Onze opdrachtgevers zijn farmaceutische bedrijven of vaccinproducenten vanuit de hele wereld. Viroclinics-DDL staat bekend om het leveren van kwaliteit door onze uitgebreide virologische kennis.

Samen met meer dan 300 collega’s werken we aan wereldwijde ontwikkelprogramma’s voor vaccins en antivirale. Onze medewerkers zijn jong, divers en zeer gemotiveerd. Naast hard werken, houden we ook van gezelligheid, hebben we respect en oog voor elkaar en trekken we graag met elkaar op tijdens personeelsevents of soms naast het werk. Onze faciliteiten zijn gevestigd in Rotterdam, Rijswijk en Schaijk.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, mocht je interesse hebben om ons team van professionals te versterken? Neem dan gerust contact met ons op!

Solliciteren

Wil jij graag deel uitmaken van onze Global Logistics afdeling als Logistics Coördinator. Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Madri Singh, Corporate Recruiter, via recruitment@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met +31 657389380

OUR LATEST NEWS

↓