Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Heb jij een talent voor inkopen, sta je graag in contact met leveranciers en wil je tegelijk iets bijdragen aan de wetenschap? Dan pas jij zeker in ons team! Voor ons kantoor in de Science Tower zijn wij op zoek naar een fulltime:

 

Purchase Officer (Locatie Rotterdam)

Taken

In deze functie ben je betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden die horen bij de afdeling Purchase (Inkoop). Als medewerker inkoop ben je samen met 3 gemotiveerde collega’s verantwoordelijk voor de operationele inkoop. Je houdt je vooral bezig met de administratie rondom inkooporders en het onderhouden van contact met onze leveranciers. Met jouw inspanning blijven de voorraden aangevuld en kunnen jouw collega’s onverhinderd door met dat waar zij goed in zijn.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

 • Offertes aanvragen;
 • Plaatsen van de bestellingen;
 • Contact onderhouden met leveranciers;
 • Orderbevestigingen opvolgen en verwerken;
 • Controle op tijdige levering;
 • Verstrekken informatie over bestellingen en levertijden;
 • Assisteren bij aanmaken en beheren van het artikelenbestand.

Persoonlijke competenties

We zoeken een collega die goede communicatieve vaardigheden heeft en servicegericht werkt. Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken. Je bent uitstekend in het uitvoeren van administratieve taken en werkt erg nauwkeurig. Daarnaast is het belangrijk dat je affiniteit hebt met laboratoriumartikelen.

Ervaring en opleiding

Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

 • Afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau;
 • Uitstekende kennis van MS Office producten (Word, Excel);
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Voldoende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Kennis van administratieve processen en financiële automatiseringssystemen.

Arbeidsvoorwaarden

Inkoper is een fulltime functie voor 40 uur in de week. Je krijgt een salaris dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Viroclinics-DDL zet zich in voor de ontwikkeling van de medewerker. Dat betekent dat werknemers naast algemene cursussen en trainingen die voor alle werknemers toegankelijk zijn, in overleg met hun leidinggevende in staat worden gesteld intern en extern cursussen en opleidingen te volgen.

Bedrijfsprofiel

Werken bij Viroclinics- DDL  betekent werken voor een modern laboratorium waar samples van diverse virussen worden geanalyseerd. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van serologische, virologische en moleculaire analyses en werken met veel verschillende virussen, waaronder: SARS-CoV-2, Rabies, Human papillomavirus (HPV), Hepatitis viruses (HBV and HCV), Respiratory infections (RSV, Rhinovirus, Influenza virus), Herpesviruses (CMV, EBV, VZV, HSV),Poliovirus.  Onze opdrachtgevers zijn farmaceutische bedrijven of vaccinproducenten vanuit de hele wereld. Viroclinics-DDL staat bekend om het leveren van kwaliteit door onze uitgebreide virologische kennis.

Samen met meer dan 300 collega’s werken we aan wereldwijde ontwikkelprogramma’s voor vaccins en antivirale. Onze medewerkers zijn jong, divers en zeer gemotiveerd. Naast hard werken, houden we ook van gezelligheid, hebben we respect en oog voor elkaar en trekken we graag met elkaar op tijdens personeelsevents of soms naast het werk. Onze faciliteiten zijn gevestigd in Rotterdam, Rijswijk en Schaijk.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, mocht je interesse hebben om ons team van professionals te versterken? Neem dan contact met ons op!

 

Solliciteren

Wil jij graag deel uitmaken van onze HR afdeling als Purchase Officer? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Madri Singh, Corporate Recruiter, via recruitment@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Madri via +31 657389380.

OUR LATEST NEWS

↓