Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Wil jij groeien in de wereld van de logistiek en ligt jouw interesse in de farmaceutische industrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sample Beheerder (avond/weekenddienst) (Standplaats Rotterdam)

Taken

In deze functie ben je betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden die horen bij de afdeling Global Logistics, die momenteel uit 6 gemotiveerde medewerkers bestaat. Samen dragen jullie zorg voor de ontvangst, registratie en het gereedmaken van verschillende soorten samples voor analyse of verzending. Je zult werken vanuit de Rotterdam Science Tower, waar ons hoofdkantoor is gevestigd.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

  • Je ontvangt en registreert binnenkomende samples;
  • Je controleert sample gerelateerde data;
  • Je beheert samples in de vriezers van -20°C en -80°C;
  • Je geeft samples uit voor interne en externe aanvragen;
  • Je ondersteunt laboratoriumwerkzaamheden, zoals het uitsplitsen van samples.

Persoonlijke competenties

We zoeken een collega die oog heeft voor detail en zelfstandig aan de slag kan gaan. Je houdt van aanpakken en bent een harde werker. Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent, aangezien de werktijden kunnen variëren met de hoeveelheid samples die binnenkomen.

Ervaring en opleiding

Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

  • MBO werk en denk niveau;
  • Bij voorkeur ervaring met een laboratory information management system (LIMS) of een data management systeem;
  • Basiskennis van Microsoft Excel;
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Sample Beheerder is een functie voor 32-40 uur in de week. We bieden je een jaarcontract aan met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Viroclinics-DDL zet zich in voor de ontwikkeling van de medewerker. Dat betekent dat werknemers naast algemene cursussen en trainingen die voor alle werknemers toegankelijk zijn, in overleg met hun leidinggevende in staat worden gesteld intern en extern cursussen en opleidingen te volgen.

Bedrijfsprofiel

Werken bij Viroclinics- DDL betekent werken voor een modern laboratorium waar samples van diverse virussen worden geanalyseerd. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van serologische, virologische en moleculaire analyses en werken met veel verschillende virussen, waaronder: SARS-CoV-2, Rabies, Human papillomavirus (HPV), Hepatitis viruses (HBV and HCV), Respiratory infections (RSV, Rhinovirus, Influenza virus), Herpesviruses (CMV, EBV, VZV, HSV), Poliovirus.  Onze opdrachtgevers zijn farmaceutische bedrijven of vaccinproducenten vanuit de hele wereld. Viroclinics-DDL staat bekend om het leveren van kwaliteit door onze uitgebreide virologische kennis.

Samen met meer dan 300 collega’s werken we aan wereldwijde ontwikkelprogramma’s voor vaccins en antivirale. Onze medewerkers zijn jong, divers en zeer gemotiveerd. Naast hard werken, houden we ook van gezelligheid, hebben we respect en oog voor elkaar en trekken we graag met elkaar op tijdens personeelsevents of soms naast het werk. Onze faciliteiten zijn gevestigd in Rotterdam, Rijswijk en Schaijk.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, mocht je interesse hebben om ons team van professionals te versterken? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Solliciteren

Wil jij graag deel uitmaken van onze afdeling Global Logictics als Sample Beheerder? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Madri Singh, Corporate Recruiter, via recruitment@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen via + 31657389380

 

OUR LATEST NEWS

↓