Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Wil jij je kennis uitbreiden van equipment in laboratoriums en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kan jij de verantwoordelijkheid op je dragen, om met onze equipment aan de slag te gaan? Solliciteer dan op de vacature!

Technical Support Officer (location Schaijk)

Taken

In deze functie ben je betrokken bij het onderhouden van laboratoria equipment gevestigd op onze unit in Schaijk. Je bent verantwoordelijk voor uitvoeren van administratieve processen gerelateerd aan kwalificatie en validatie van equipment.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

 • Je voert administratieve processen uit gerelateerd aan equipment , onderhoud en validatie/kwalificatie van apparatuur;
 • Je initieert validatie/kwalificatie documenten;
 • Je houdt de status bij van equipment kwaliteitssysteem;
 • Je initieert registratie equipment;
 • Je initieert overige kwaliteits (o.a. SOP, instructie, manual) documenten.

Persoonlijke competenties

Je bent communicatief sterk, kwaliteitsgericht en een echte aanpakker. Het is belangrijk dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt en proactief bent ingesteld. Daarnaast dien je zelfstandig te kunnen werken en het overzicht over de werkzaamheden te houden. 

Ervaring en opleiding

Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

 • Je hebt minimaal MBO/HBO denk- en werkniveau, bij voorkeur (proces) technische of Afgeronde opleiding , minimaal MBO+ niveau.
 • Uitstekende kennis van MS Office producten (Word, Excel, Projects)
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Bekend zijn met kwaliteitssystemen (QMS)
 • Kennis van GCLP/GMP richtlijnen is een pré
 • Ervaring met schrijven van kwaliteitsdocumenten

Arbeidsvoorwaarden

De functie Technical Support Officer is een parttime functie voor 24-32 uur in de week. Je krijgt een salaris dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een contract aan voor 7 maanden met optie tot verlenging. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Viroclinics-DDL zet zich in voor de ontwikkeling van de medewerker. Dat betekent dat werknemers naast algemene cursussen en trainingen die voor alle werknemers toegankelijk zijn, in overleg met hun leidinggevende in staat worden gesteld intern en extern cursussen en opleidingen te volgen.

Bedrijfsprofiel

Werken bij Viroclinics- DDL  betekent werken voor een modern laboratorium waar samples van diverse virussen worden geanalyseerd. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van serologische, virologische en moleculaire analyses en werken met veel verschillende virussen, waaronder: SARS-CoV-2, Rabies, Human papillomavirus (HPV), Hepatitis viruses (HBV and HCV), Respiratory infections (RSV, Rhinovirus, Influenza virus), Herpesviruses (CMV, EBV, VZV, HSV),Poliovirus. Onze opdrachtgevers zijn farmaceutische bedrijven of vaccinproducenten vanuit de hele wereld. Viroclinics-DDL staat bekend om het leveren van kwaliteit door onze uitgebreide virologische kennis.

Samen met meer dan 300 collega’s werken we aan wereldwijde ontwikkelprogramma’s voor vaccins en antivirale. Onze medewerkers zijn jong, divers en zeer gemotiveerd. Naast hard werken, houden we ook van gezelligheid, hebben we respect en oog voor elkaar en trekken we graag met elkaar op tijdens personeelsevents of soms naast het werk. Onze faciliteiten zijn gevestigd in Rotterdam, Rijswijk en Schaijk.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, mocht je interesse hebben om ons team van professionals te versterken? Neem dan gerust contact met ons op!

Solliciteren

Wil jij graag deel uitmaken van onze afdeling  Xplore als Technical Support Officer? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Madri Singh, Corporate Recruiter, via recruitment@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen via +31 657389380.

OUR LATEST NEWS

↓