Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Heb jij ervaring met (pre-)klinische studies en wil jij een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van vaccins en anti-virals? Solliciteer dat op onze vacature!

Technician met BSL-3 ervaring (standplaats Schaijk)

Taken

In deze functie ben je betrokken bij de werkzaamheden die horen bij onze preklinische services op onze locatie in Schaijk. Je levert een grote bijdrage aan belangrijke onderzoeken zoals de ontwikkeling van een COVID-19 vaccine t. Het is van belang dat je ervaring hebt met werken op een BSL-3 lab. Je zult gaan werken  met biosafety level 3 geclassificeerde ziekteverwekkers zoals Rabiës-, Vogelgriep-, en Poliovirussen. Je komt te werken in een gemotiveerd team dat bestaat uit meerdere technicians en wetenschappers.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

  • Je voert laboratoriumtesten uit volgens procedures en hoge kwaliteitsstandaarden; ISO15189 en GLP;
  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van laboratoriumtesten zoals virusneutralisatie, virus titer bepalingen, en PCR;
  • Je houdt orde op de laboratoria, en draagt zorg voor het equipment;
  • Je draagt zorg voor een goede voortgang van projecten, door tijdig en duidelijk te communiceren over planning en benodigde consumables.

Persoonlijke competenties

We zoeken een collega die kwaliteitsgericht werkt en oog heeft voor detail Daarnaast is het belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden bezit aangezien er veel in teamverband wordt gewerkt. Servicegericht kunnen werken en met de klant meedenken is een must. Daarnaast zijn flexibiliteit en het kunnen overzien van meerdere taken tegelijk van belang.

Ervaring en opleiding

Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

  • Bij voorkeur 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare positie
  • Afgeronde laboratorium opleiding;
  • Het bezitten van een Artikel 13f of 9 certificaat is geen eis maar een welkome aanvulling;
  • Ervaring in het werken met pathogene micro-organismen (BSL-2, BSL-3) is een must.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden

Technician een fulltime functie voor 40 uur in de week. Je krijgt een salaris dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Bedrijfsprofiel

Viroclinics is leider in de zeer dynamische en sterk groeiende markt van diagnostische service voor (pre)klinische studies van farmaceutische bedrijven en producenten van vaccins. Als service organisatie verzorgen wij de serologische, virologische en moleculaire analyses van verschillende soorten samples voor onze opdrachtgevers. Onze klanten komen vanuit de hele wereld en onze analyses hebben betrekking op veel verschillende soorten virussen.

Professionaliteit en het stellen van hoge kwaliteitseisen zijn kenmerkend voor onze organisatie. Ons bedrijf groeit gestaag en in de afgelopen maanden hebben we verschillende nieuwe verzoeken ontvangen om deel te nemen in wereldwijde ontwikkelprogramma’s voor medicijnen. De 160 medewerkers van Viroclinics zijn jong, divers en gemotiveerd. Kom jij ons bedrijf versterken?

Solliciteren

Wil jij graag deel uitmaken van onze organisatie als Technician? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Madri Singh, HR Officer, via recruitment@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen via +31 657389380

OUR LATEST NEWS

Thousands of women donate breast milk for Corona research

Since Tuesday evening, some 5,000 women have responded to Emma Children Hospital’s call to donate breast milk. “Our researchers are very enthusiastic about the overwhelming response,” according to a spokesperson of the Emma Children’s hospital, (A unit of Amsterdam UMC University Hospital).

↓