Join our dedicated team

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Virology Contract Research Laboratory

Specialized team of scientists

BSL 2 & BSL 3 Facilities

Large Scale Diagnostic Services

Specialized Consultancy Services

NEWS

ViroSpot MN assay, a novel tool for antigenic characterization of influenza viruses and serology.
The ViroSpot assay platform is currently available for influenza virus and RSV, and under development for multiple other viral targets.

Vacancy

Wil jij een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van vaccins en anti-virals en heb jij ervaring met werken op een BSL-3 lab? Solliciteer dan op onze nieuwe vacature!

Technician met BSL 3 ervaring

Taken

Wegens uitbreiding, zijn wij op zoek naar nieuwe technicians voor onder andere onze SARS-coronavirus COVID-19 projecten. Je levert een grote bijdrage aan belangrijke onderzoeken zoals de ontwikkeling van vaccins en anti-virals. Het is van belang dat je ervaring hebt met werken op een BSL 3 lab, je zult gaan werken met biosafety level 3 geclassificeerde ziekteverwekkers. Daarbij is het ook belangrijk dat je ervaren bent met commerciële en/of ziekenhuis diagnostische settings. Je zult werken vanuit de Rotterdam Science Tower, waar ons hoofdkantoor is gevestigd.

De volgende werkzaamheden vallen binnen jouw takenpakket:

 • Je voert laboratoriumtesten uit volgens procedures (GCLP) en hoge kwaliteitsstandaarden; ISO15189
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van laboratoriumtesten zoals virusneutralisatie, virus titer bepalingen, en PCR
 • Verantwoordelijkheden rondom gebruikte apparatuur;
 • Schrijven van SOPs en formulieren, waar nodig;
 • Waarborgen van kwaliteit van data, opslag van data (Good Documentation Practice), en op tijd leveren van data onder deadlines.

Persoonlijke competenties

We zoeken een collega die kwaliteitsgericht werkt en oog heeft voor detail in een diagnostische functie. Daarnaast is het belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt aangezien er veel in teamverband wordt gewerkt. Onze klanten zijn koning, servicegericht kunnen werken en met de klant meedenken is dan ook een must. Daarnaast zijn flexibiliteit en het kunnen overzien van meerdere taken tegelijk van belang.

Ervaring en opleiding

Wij stellen de volgende eisen aan jouw ervaring en opleiding:

  • Bij voorkeur minimaal 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare positie
  • Afgeronde laboratorium opleiding;
  • Ervaring in het werken met pathogene micro-organismen (BSL-2, BSL-3).
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Ervaring met commerciële en/of ziekenhuis diagnostische settings.

Arbeidsvoorwaarden

De functie als Technician is een fulltime functie voor 40 uur in de week. Je krijgt een salaris dat overeenkomt met jouw opleiding, ervaring en ons bedrijfsbeleid. We bieden je een jaarcontract aan met optie tot verlenging en een vast contract bij bewezen geschiktheid. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Bedrijfsprofiel

Viroclinics is leider in de zeer dynamische en sterk groeiende markt van diagnostische service voor (pre)klinische studies van farmaceutische bedrijven en producenten van vaccins. Als service organisatie verzorgen wij de serologische, virologische en moleculaire analyses van verschillende soorten samples voor onze opdrachtgevers. Onze klanten komen vanuit de hele wereld en onze analyses hebben betrekking op veel verschillende soorten virussen.

Professionaliteit en het stellen van hoge kwaliteitseisen zijn kenmerkend voor onze organisatie. Ons bedrijf groeit gestaag en in de afgelopen maanden hebben we verschillende nieuwe verzoeken ontvangen om deel te nemen in wereldwijde ontwikkelprogramma’s voor medicijnen. De 160 medewerkers van Viroclinics zijn jong, divers en gemotiveerd. Kom jij ons bedrijf versterken?

Solliciteren

Wil jij graag deel uitmaken van onze organisatie als Technician? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Madri Singh, HR Officer, via recruitment@viroclinics.com. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen via +31 65738980

OUR LATEST NEWS

↓